Æggemuffins 6 stk
Jeg laver ofte disse muffins om søndagen, opbevarer dem i køleskabet og bruger dem de efterfølgende dage som dejlig mættende mellemmåltid.
Fresh green salad

Ingredienser

4 æg

2 gulerødder

1 løg

1 bundt persille

1 spsk. fuldkornsrismel

2 tsk. stødt spidskommen

friskmalet peber

2 tsk. salt

4 æggehvider

Fremgangsmåde

Pisk æggene sammen med gulerødder og løg, som du har skrællet og revet fint. Hak persillen fint og kom den i sammen med rismel og krydderier.

Pisk æggehviderne stive med en anelse peber og salt. Vend forsigtigt de piskede æggehvider i æggemassen.

Fordel æggemassen i godt smurte muffinforme og bag i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter. Server med det samme.

Hvis du har nogle tilovers, er de oplagte at tage med på farten. Nyd æggemuffins med et par tomater og et stykke speltbrød.