Bagte rødbeder med parmesan
Denne lækre rødbedesalat kan du spise alene eller som tilbehør til f.eks. fiskefrikadeller eller dampet fisk.
Fresh green salad

Ingredienser

600 g rødbeder

salt

2 skalotteløg

2 fed hvidløg

1 øko citron (både saft og og skalen (revet) skal bruges)

3 spsk olivenolie

1 tsk salt og peber

100 g fintrevet parmesan

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader (varmluft)

Vask og skrub rødbederne helt rene og skær dem i ca. 1 x 1 cm stænger.

Skæl skalotteløg og skær dem i både

Hak hvidløg fint

Riv skallen på citronen fint og pres saften ud.

Bland rødbeder og løgene med olivenolie og citronsalt og skal på en bageplade med bagepapir

Drys med parmesan,  salt og peber.

Bages i 30 minutter