Bønne og champignongryde (2 personer)
Hurtigt, godt og sundt. Når du har brug for hurtiglavet mad der er lækker og sund.
Fresh green salad

Ingredienser

400 g bønner på dåse, skyllet og afdryppet 2 dl grønsagsbouillon
1-2 fed hvidløg, knust
400 g champignoner, i skiver

1 tsk. smør
2 spsk. citronsaft
2 top spsk. hakket persille
50 g fuldkornsbrødkrummer

50 g reven ost

Fremgangsmåde

Kom bønnerne, bouillon og hvidløg i en gryde. Varm det godt igennem og hæld det meste af væsken i en anden gryde, hvor champignonerne er. Læg låg på og kog champignonerne i ca. 4-5 min, eller til de er bløde

Imens kommes bønnerne og noget af kogevandet i en foodprocessor eller blender og pureres til en cremet konsistens. Rør fedtstoffet i sammen med citronsaft, champignoner og persille. Blandes godt og kommes i et ovnfast fad

Drys brødkrummer og reven ost ovenpå og lad retten brune under en forvarmet grill i få minutter inden servering