Bønne og champignongryde (2 personer)
Dette er altså en nem og lækker ret. Jeg kan også godt lide det på et stykke ristet rugbrød, hvis der er noget til overs, dagen efter.
Fresh green salad

Ingredienser

400 g bønner på dåse, skyllet og afdryppet

2 dl grønsagsbouillon

1-2 fed hvidløg, knust

400 g markchampignoner, i skiver

1 tsk. smør

2 spsk. citronsaft

2 top spsk. hakket persille

50 g fuldkornsbrødkrummer

50 g reven ost

Fremgangsmåde

Kom bønnerne, bouillon og hvidløg i en gryde. Varm det godt igennem og hæld det meste af væsken i en anden gryde, hvor champignonerne er. Læg låg på og kog champignonerne i ca. 4-5 min, eller til de er bløde

Imens kommes bønnerne og noget af kogevandet i en foodprocessor eller blender og pureres til en cremet konsistens. Rør fedtstoffet i sammen med citronsaft, champignoner og persille. Blandes godt og kommes i et ovnfast fad

Drys brødkrummer og reven ost ovenpå og lad retten brune under en forvarmet grill i få minutter inden servering