Broccoliboller (8 stk)
Lækre boller uden mel. Derimod mange gode ting der dig og din mave glad. Spis dem med ost eller som de er. Når de er kølet af kan du opbevare dem i en lufttæt beholder i køleskabet i 3-4 dage.
Fresh green salad

Ingredienser

600 g broccoli

6 æg

150 g mandler

2 tsk salt

Friskkværnet peber

20 g solsikkekerner eller sesamfrø.

Fremgangsmåde

Opvarm onen til 180 grader (varmluft)

Skær broccolien i mindre stykker

Hak mandlerne til mel i en foodprocesser (Du kan også købe mandelmel)

Tilsæt broccoli, æg og salt og peber og blend det sammen. Den har en fed cremet konsistens.

Hæld dejen op i en skål og lad det hvile i 10 minutter

Form dejen med et stor ske, som er dyppet i koldt vand, til 8 boller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys solsikkekerner eller sesamfrø på bollerne og bag dem 20 til 25 minutter.

Lad dem afkøle på pladen.