Broccolisalat
Du kan bruge denne fyldige og smagsfulde salat som frokost, til brunch og tilbehør til f.eks. frikadeller. Kan holde sig et par dage i køleskabet.
Fresh green salad

Ingredienser

1 stor broccoli

1 bundt brødkarse eller ruccola

50 g nødder (dem du bedst kan lide)

2 dl skyr

3 spsk olie (gerne valnøddeolie)

1 fed hvidløb

2 skalotteløg

saft og skal af 1 lime

salt og peber

 

Fremgangsmåde

Skær broccolien i små buketter. Skær stokken og skær den i små tern. Blancher dem i saltet vand i 30 sekunder. Lad dem afkøle

Rist nødderne på en tør pande til de er gyldne og hak dem groft.

Bland nødder, skyr, hvidløg, skalotteløg, limesaft og skal sammen og smag til med salt og peber.

Vend broccoli, krydderurter og dressingen sammen i en skål. Pynt evt med krydderurter.