Cæsarsalat (1 person)
Cæsarsalat er en klassisk salat man aldrig bliver træt af. Og denne her mætter i lang tid.
Fresh green salad

Ingredienser

Salat:

3 skiver bacon

1/2 avokado

100 g stegt kylling

100 g hjertesalat

25 g parmesan høvlet

 

Dressing:

25 g parmesan

2 1/2 dl mayonnaise

1 fed hvidløg

4 anjosfileter

4 tsk dijonsennep

3 spsk citronsaft

2 tsk hvidvinseddike

2 tsk salt

1 dl. olivenolie.

 

Fremgangsmåde

Start med at lave dressingen.

Riv parmesanen fint og kom alt på nær olie i en blender og blend. Tilsæt nu olien i en tynd stråle, mens blenderen kører. Smag til med salt og sæt den til side.

Steg bacon sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle. Skær den halve avokado i tynde skiver. Skær kylling og baconen i mindre stykker. Skær salaten i mundrette stykker.

Læg salaten på en tallerken og fordel kylling, avokado og bacon ud over salaten. Hæld dressing på og drys med høvlet parmesan.