Chia knækbrød (20 stk)
Disse knækbrød er nemme at lave og smager utroligt godt. Samtidig er de virkelig gode for mave og tarm. Men spis ikke for mange ad gangen.
Fresh green salad

Ingredienser

1 dl chiafrø

2 dl hørfrø

2 dl solsikkekerne

1 dl sesamfrø

1 dl græskarkerne

3  1/2 dl vand

1 tsk salt

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 150 grader

Bland alle ingredienserne sammen i en skål og rør godt sammen.

Lad den hvile i 10 minutter. Rør rundt igen efter 5 minutter og igen når de 10 minutter er gået.

Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir. Brug en dejskraber til at fordele dejen jævn ud over hele bagepladen.

Med en kniv ridser du knækbrødene ud i den størrelse du ønsker.

 

Bag knækbrødene i ca 1 time og 20 minutter. De skal være let gyldne og sprøde, så hold øje med og de skal have lidt mindre eller mere tid.

Tag knækbrødene ud af ovnen og lad dem køle lidt af inden du forsigtige knækker dem fra hinanden.

Når de er kølet helt af kan du opbevare dem i et tætsluttende glad eller lign.