Citronkage med hindbær
Lækker kage, som også kan bruges som dessert eller til brunch. Indeholder ingen mel.
Fresh green salad

Ingredienser

5 æg

120 g flødeost

3/4 dl kokosmel

3/4 dl sukrin

2 tsk bagepulver

Vanilje fra 1 lille vaniljestang eller 1 tsk vaniljeekstrakt

1 spsk citronskal fra økocitron

15 frosne eller friske hindbær (jordbær eller blåbær kan også bruges)

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 220 grader (varmluft)

En 20 x 20 cm ildfast fad eller springform smøres godt med smør.

Pisk æg, flødeost, kokosmel, skrin, pagepulver, vanilje og citronskal godt til dej bliver jævn.  Tager ca 3 minutter.

Hæld dejen i det smurte fad og fordel bær jævnt i kagen

Bag kagen i 15 minutter. Prøv at se om den er gennembagt med en tandstik. Hvis der ikke sidder dej på tandstikken er den færdig.