Cremet suppe med svitsede svampe (4 personer)
Denne cremede suppe mætter på den gode måde og smager fantastisk.
Fresh green salad

Ingredienser

1 broccoli med stok

1 stort løg

2 fed hvidløg

1 spsk. olivenolie

200 gram spinat

1 ds butterbeans

5 dl grøntsags boullion

2 tsk. paprika

1 tsk. tørret chilli

Salt og peber 

 

Svitsede svampe

200 gram champignon

2 fed hvidløg

1 spsk. Olivenolie

Fremgangsmåde

Hak broccolien, løg og hvidløg groft. Skræl broccolistokken og hak stokken groft. 

Rens champignon og hvidløg, snit dem og sæt dem til side.

Svits broccoli, løg og hvidløg i olien 4 minutter. Tilsæt spinat og svits den med i yderligere 3 minutter. Hæld det i en blender sammen med boullion, bønner og paprika, chili, salt og peber. 

Blend indtil suppen har en cremet konsistens. Tilsæt evt. mere vand, hvis du ønsker en mere flydende suppe og smag til. 

Svits champignon og hvidløg til champignon er møre

Varm suppen igennem og server den toppet med champignon.