Sæt vand over til risen.
Skær auberginen i tern på ca. 1x1 cm og vend dem i olien og salt. Bred dem ud på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader (varmluft) i 20 minutter.
Skræl kartofler og skær dem i tern på ca. 1x1 cm. Sæt dem til side.
Hak den pillede løg og hvidløg fint. Skræl ingefær og hak den helt fint.
Svits løg, hvidløg og ingefær i en gryde med olie og tilsæt karry, spidskommen og gurkemeje i et par minutter til krydderierne er brændt lidt af. Tilsæt tomaterne og lad det hele simre i 10 minutter.
Tilsæt kokosmælk og de hakkede kartofler og lad det simre ca. 15 minutter eller til kartoflerne er møre.
Kom så bønner og de bagte auberginer i gryden og lad det simre 4-5 minutter.
Smag retten til med salt og peber.
Server retten i skåle med ris og pynt evt. med mynte.