Fyldig rejesalat med avokado og hytteost (2 personer)
Rejesalat er en klassikker. Her med et tvist af grønt.
Fresh green salad

Ingredienser

1⁄2 blomkål ca. 200 g

3-4 stilke blegselleri

100g agurk
2 gulerødder

2 avocado
150g rejer
250g hytteost
5 cherrytomater
20g hasselnødder eller anden nød salt og peber

evt. 1 tsk. estragon 1 tsk. karry

Fremgangsmåde

Rengør blomkålen og bræk den i små buketter. Kog dem i vand, men kun lige så der fortsat er bid i.

Snit blegsellerien og hak agurken groft. Skær guleroden i skiver og avocado i tern.

Rør blegselleri, gulerod, avocado og blomkål sammen med hytteost, hakkede cherrytomater, salt og peber, estragon samt evt. lidt karry.

Anret rejer og blomkålsblandingen på en tallerken.
Pynt med hakkede nødder (må gerne ristes på en tør pande).