Græskarsupper med ristet rugbrød (4 personer)
Cremet og mere lækker end det meste. Spis det med ristet rugbrød eller bacon
Fresh green salad

Ingredienser

1 kg hokkaido græskar

4 fed hvidløg

4 skalotteløg

Olivenolie

1 liter grøntsagsboullion

2 dl fløde

 

4 skiver ristet fuldkornsrugbrød brækket til små chips

 

 

Fremgangsmåde

Halver graskarret og fjern kernerne. Skær det i både og fjern skallen og skær det i tern

Pil skalotteløg og hvidløg og skær dem fint

Varm en stor gryde med 3 spsk olie. Sauter græskar, skalotteløg og hvidløg et par minutter og hæld boullion på.

Lad suppen simre i 25 minutter.

Tilsæt nu fløde, blend suppen og smag til med salt og peber.

Server græskarsuppen med ristet rugbrød skåret i små chips.

Du kan også toppe med letstegt bacon.