Grillet kyllingesalat (4 personer)
Dejlig frisk og let kyllingesalat. Du kan bruge andre typer salat, som f.eks. bladsalat og babyspinat, hvis du bedre kan lide disse.
Fresh green salad

Ingredienser

1 pk. kyllingeinderfileter 

¼ icebergsalat

1 pk. rucolasalat

½ ananas i stave

30 g. ristede pinjekerner

6 hele soltørrede tomater

200 g. fromage frais

1 tsk. karry

1 tsk. rørsukker

1 citron

Saft af ¼ citron,

Smages til med salt og peber

Fremgangsmåde

1. Kyllingestykkerne skæres i lange skiver og drysses med salt og peber og steges på en grillpande (eller alm. pande) med låg på, ca. 3-4 min. på hver side. 

2. Icebergsalat og rucolasalat, ananas, pinjekerner, soltørrede tomater i skiver og kyllingestykkerne blandes. 

3. Dressingen består af fromage frais, karry, rørsukker og citron, som blandes og smages til. Serveres med et stykke groft brød og citronbåde.