Grøntsagsfrikadeller
Disse grøntsags frikadeller kan du bruge som snacks, mellemmåltid, som tilbehør til en salat eller f.eks. bønnemos, på rugbrød eller hvad fantasien kan komme med. 
Fresh green salad

Ingredienser

1 lille spidskål

1 gulerod

½ selleri

½ løg

1 fed hvidløg

250 g kogte brune ris

2 æg

1-2 spsk. kartoffelmel

1 tsk. salt

1 tsk. timian 

Kokosolie eller olivenolie til stegning.

Fremgangsmåde

Riv grøntsagerne groft og lad dem blive bløde på en pande på middel varme.

Rør grøntsager, den kogte brune ris og de øvrige ingredienser sammen.

Læg dejen på en pande med en spiseske, ca. i frikadellestørrelse, og steg i lidt olie ved middelvarme 4-5 minutter på hver side,  til de er gyldne.

Disse grøntsags frikadeller kan du bruge som snacks, mellemmåltid, som tilbehør til en salat eller f.eks. bønnemos, på rugbrød eller hvad fantasien kan komme med.