Grøntsagsgratin (2 personer)
Grøntsager, nødder og æg der tilsammen giver en god smag og mæthed. Kan også spises kold dagen efter, hvis du har noget til overs.
Fresh green salad

Ingredienser

1 spidskål

1 bage kartoffel

2 gulerødder

2 løg

2 porrer

1 pastinak eller persillerod

2 hele æg

2 dl. skummetmælk

1 dl. hasselnødder

Salt og peber

Fremgangsmåde

1. Snit spidskål, løg, porrer og pastinak fint og skær kartoffel og gulerødder i fine tern.

2. Vend det hele i en gryde med lidt olie og salt og peber i ca. 7 minutter ved middel varme og lad væsken fra grøntsagerne sautere dem. Derefter skal grøntsagerne køle lidt af, mens æg og mælk røres sammen.

3. Bland grøntsagerne i æggeblandingen og kom den i portionsskåle eller i én stor skål. Rist hasselnødderne og læg dem ovenpå.

4. Bag gratinen i min. 40 min. ved 190 grader.