Gnid kyllingelårene grundigt i paprika, salt og peber, så alt bliver dækket. Bland de pressede hvidløg, olien og citronsaften i en skål. Kom lårene i en glasskål eller porcelænsskål ( helst ikke i en plastikskål, da den har tendens til at tage imod smag og er svær at få gjort lugtfri igen) og hæld marinaden over. Sørg for at alle stykkerne er svøbt i marinaden. Tilsæt evt. lidt mere olie. Vend dem med en gaffel.
Sæt skålen tildækket i køleskabet natten over.
Tag kyllingelårene ud af køleskabet i så god tid, at de har stuetemperatur, inden de skal i ovnen.
Læg lårene og tomaterne i et ovnfast fad og drys med oregano. Sørg for, at der stadig er marinade på alle siderne
Steg det hele ved 200 grader i ca. 40 minutter. Kyllingerne vil helt naturligt blive noget mørkere ved brug af denne marinade på grund af paprikaen.
Kog blomkålsris efter anvisningen.