Indisk kylling (4 personer)
Vil du have en hurtiglavet ret med masser af smag, kunne denne være et godt bud. Er du typen der elsker meget krydret mad, kan du altid tilføje mere af det nævnte krydderi.
Fresh green salad

Ingredienser

600 g kylligeinderfilet

25 g smør

1 tsk salt

4 fed hvidløg

2 tsk finthakket citrongræs

1 1/2 spsk karry

1/2 tsk stødt chilli

2 dl kokosmel

4 dl fløde

100 g babyspinat

50 g peanuts

 

Fremgangsmåde

Skær kyllingen i stykker på 2 cm. Steg kyllingen i smørret ved middelvarme. Vend stykkerne ofte til kyllingen er gennemstegt.

Pil og hak eller pres hvidløg. Hak citrongræs fint

Tilsæt hvidløg, citrongræs sammen kokosmel i panden med kylling og røg rundt så det er jævnt fordelt. Tilsæt fløde under omrøring og lad retten simre i 5 minutter.

Fordel babyspinat på tallerkenerne og anret kyllingeretten derpå og drys med peanuts.