Blomkålssalat og fiskefrikadeller (2 personer)
Denne opskrift kan gå hen og blive en klassiker på sommeraftener - eller når som helst.
Fresh green salad

Ingredienser

300 g kogte blomkålsbuketter

1 forårsløg, fintsnittet, tag bare det grønne med

1 stængel bladselleri, fintsnittet

1 grøn peberfrugt i tern

1 bundt persille, finthakket

1 bund purløg

salt og peber

4 fiskefrikadeller

Dressing:

1-2 tsk. dijonsennep

1 spsk vineddike

1 spsk mayonnaise

3 spsk. cremefraiche 18%

salt og peber

paprika og purløg til pynt

Fremgangsmåde

Rør dressingen sammen og smag til med salt og hvid peber.

Kom blomkål, forårsløg, bladselleri, grøn peberfrugt og persille i. Bland godt og drys med paprika.

Sæt det i køleskabet til dagen efter for at udvikle smag.

Drys med purløg inden servering, server gerne sammen med fiskefrikadeller.