Kylling og sovs af bacon (4 personer)
Denne ret kan blive din nye livret. Bare toppen af poppen.
Fresh green salad

Ingredienser

400 g kyllingefilet

100 g cherrytomater

salt og peber

 

100 g bacon

3 dl fremme fraiche 18%

2 tsk paprika

1 tsk spidskommen

150 g revet cheddar ost

 

1 stor broccoli

Fremgangsmåde

Start med at tænde ovnen på 200 grader

Skær kyllingekødet i små stykker og fordel dem i et smurt ovnfast fad

Skær tomaterne i halve og fordel dem ved kyllingen. Krydre med salt og peber

Sovs:

Skær bacon i 2 cm stykker og steg dem halvsprøde.  Tilsæt creme fraiche og krydderier og lad det simre i et par minutter.

Hæld sovsen over kyllingen og drys med revet ost. Kom fadet i ovnen i 20-25 minutter

Skær broccolien i små buketter og hæld kogende vand over så de er dækket helt med vand. Tilsæt 1 tsk salt.  Lad dem stå i 8 minutter og hæld vandet fra.

Server kylling med baconsovs og broccoli