Lærkes green curry (2 personer)
Her oplever du smagen af Thailand. Bare lækker.
Fresh green salad

Ingredienser

1/2 squash

1/2 rød peberfrugt

1 forårsløg

1 løg

1 cm ingefær

1 kyllingebryst

2 spsk olie

1 tsk grøn karrypasta

1 dl vand

1/2 kylling boullionterning

1 spsk østerssovs

Evt. pynt med saltede peanuts og koriander

1/2 pk ægnudler

 

 

Fremgangsmåde

Skyl grøntsagerne og pil løget

Skær grøntsager og forårsløg i stykker på ca 1 x 1 cm

Skræl ingefæren og riv den fint

På et andet skærebræt skærer du kyllingebrystet i små strimler.

Sæt en gryde over med vand og kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

Kom olie på en stegepande (lidt over middel varme) og steg kyllingen i  2 minutter. Rør tit.

Kom løg, squash og rød peberfrugt i panden med kyllingen og steg i 2 minutter.

Kom grøn karrypasta og revet ingefær i og rør godt.

Kom nu kokosmælk, vand, kylling boullion og østerssovs i og lad det hele simre i ca 5 minutter.

Til sidst skal de kogte nudler i panden med kylling og sovs og røres godt sammen.

Pynt evt med frisk koriander og/eller peanuts