Ovnbagt laks med blomkålssalat (2 personer)
Let, hurtig og lækker. Denne ret har det hele.
Fresh green salad

Ingredienser

2 laksefileter

50 g blødt smør
1 øko-lime, saft + skal
2 fed hvidløg
Salt og lidt friskkværnet peber

Blomkålssalat

300 g blomkål

100 g cherrytomater

50 g ruccola

lidt limesaft

Fremgangsmåde

LIMESMØR
Rør smør sammen med limesaft og skal, hvidløg, salt og koriander.

OVNBAGT LAKS
Opvarm ovnen til 180 grader.

Læg laksen i et smurt ovnfast fad og drys med salt og peber. Læg en lille klat limesmør på hver laksefilet og gem resten af limesmørret.

Bag laksen i ovnen i ca. 20 minutter.

BLOMKÅLSSALAT

Hak blomkålen groft. Halver tomaterne. Hak rucolaen fint.

Bland alle ingredienserne sammen og dryp med limesaft inden servering.

Server laksen med blomkålssalaten og lad resten af limesmørret smelte ud over laksen inden servering.