Risotto af blomkål med svampe (2 personer)
Super lækker og smagsfuld ret af gode og mættende ingredienser.
Fresh green salad

Ingredienser

1 blomkål (ca 400 g)

1 løg

2 fed hvidløg

250 g svampe (gerne blandende)

2 spsk frisk timian (tørrede kan også bruges)

2 spsk hvidvinseddike

2 dl hønse- eller grønsagsbouillon

1 dl fløde

100 g parmesan

smør eller olie til stegning

salt og peber

Fremgangsmåde

Hak blomkål til ris i en foodprocessor

Rengør svampene

Hak løget fint og pres eller hak hvidløgene

Riv parmesanen

Kom svampene på panden med smør eller olie og brun dem ved høj varme

Skru varmen ned til middel og tilsæt løg og hvidløg og rør i et par minutter.

Tilsæt blomkålsris, timian og eddike og lad det simre 2 minutter

Tilsæt bouillon og lad det simre 8-10 minutter til blomkålen er mør.

Rør fløde og parmesan i, så det hele blive cremet.

Smag til med salt og peber og server det straks.