Røget fisk og grøntsager (2 personer)
Fisk og grøntsager er en god kombination. Let og alligevel mættende på den gode måde. Og selvfølgelig med masser af smag. Du kan vælge den røgede fisk du bedst kan lide.
Fresh green salad

Ingredienser

1 rød peberfrugt

1 lille broccoli

150 g bønner

1 forårsløg

1 fed hvidløg

2 spsk soya

2 spsk olie

300 g røget fisk

 

 

 

Fremgangsmåde

Skyl og udkern peberfrugt og skær den i 2 x 2 cm stykker

Del broccoli i små buketter og skræl stokken og skær den i halve skiver

Skær bønner i 4 cm stykker

Skær forårsløg i skrå skiver og hak hvidløg fint

Varm en pande på middelhøj varme med olie og soya

Tilsæt grøntsager og løg og steg i 3 minutter under omrøring.

Fisken kan du skære i mindre stykker og stege med i yderligere 1 minut.

Smag til med salt og peber og server