Spicy kokossuppe med rejer (2 personer)
Lækker suppe du kan gøre så spicy som du har lyst til.
Fresh green salad

Ingredienser

3 skalotteløg

20 g smør

4 spsk karry

1/2 frisk chili eller1 tsk chiliflager

3 cm ingefær skrællet skåret i meget tynde skiver

100 g røde linser

8 dl hønseboullion

1 dåse kokosmælk

evt 1 spsk østersauce eller soya

salt

150 g  tigerrejer eller alm. store rejer

Evt koriander og peanuts

Fremgangsmåde

Hak skalotteløgene fint og sauter dem i smør med karry, chilli og ingefær.

Hæld boullion ved og lad det koge uden låg i 10 minutter

Kom nu linser og kokosmælken i kog lad suppen simre i 30 min.

Smag til med salt og peber og evt mere chilli og blend med stavblender til den er jævn.

Lad rejerne dryppe af i en si og pres væden helt fra. Kom rejerne i suppen og lad stå i 5 minutter.

Server gerne suppen med koriander og peanuts.