Squashsuppe med kalkunbacon (2 personer)
Denne suppe smager af mere du tror og er mættende på en dejlig tilfredstillende måde.
Fresh green salad

Ingredienser

1 pakke kalkunbacon

3 fed hvidløg

1 tsk karry

salt

200 g squash skåret i skiver

100 g spinat (frisk eller fra frost)

2 dl grøntsagsboullion

1 dl fløde

muskatnød, fintrevet eller stødt

1/2 agurk

100 g revet ost

 

 

 

Fremgangsmåde

Steg kalkunbacon på en pande med lidt olivenolie og stil dem til side når de er sprødstegte.

Finhak agurken.

Varm en gryde med 3 spsk olie og svits karry og de pressede hvidløg 1 minut.

Kom squash og spinat på panden og drys med salt. Tilsæt boullion og lad det simre under låg i 15 til 20 minutter.

Blend suppen med en stavblender og tilsæt piskefløde.

Smag til med salt og peber.

Server suppen med agurk, revet ost og kalkunbacon.