Stegt lyssej med græsk salat (4 personer)
Smagen af Sydeuropa. Du kan bruge alle torskefisk til denne opskrift. Torsk, mørksej, kuller og lign.
Fresh green salad

Ingredienser

600 g lyssej

olivenolie

salt og peber

 

1 agurk

400 g cherrytomater

250 g blandede oliven

2 spsk hakket persille

100 g fetaost

 

4 spsk olivenolie

1 tsk sennep

2 spsk balsamico

Fremgangsmåde

Skære agurken og skær den i ca 2 x 2 cm

Del tomaterne i halve.

Skyl og hak persillen

Rør olivenolie, sennep og balsamico og vend den med agurk, tomat og persille. Smuldr feta over og vend det hele rundt.

Skærfisken i passende stykker og krydr med salt og peber

Varm en pande med olivenolie og steg fisken på middel varme i ca. 2 minutter på begge sider og lad den stå 4-5 minutter på den nu slukkede pande.

Server salaten til fisken.