Tunpizza (2 personer)
En pizza lavet af tun? Ja, den smager helt fantastisk og slet ikke af tun. Mætter meget!
Fresh green salad

Ingredienser

Bunden:

2 dåser tun i vand

2 æg

2  spsk loppefrøskaller

1 tsk salt

Topping:

100 g pizzasovs (fås på glas)

100 g revet pizzaost

200 g cherrytomater i halve

75 g oliven uden sten

2 tsk tørret oregano

2 spsk pesto (basilikum eller anden slags)

100 g frisk rucola eller basilikum

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 170 grader

Hæld tunen i en si og pres væden fra. Kom den i en skå og findel den med en gaffel. Kom æg, loppefrøskaller og salt i skåle og rør det godt sammen.

Del tunblandingen 2 og form dem til bunde med hænderne. Pres dem flade, så det er runde og flade.

Bag bundende i ca. 20 minutter til de er gyldne.

Tage bundene ud og løft dem forsigtige fra bagepapiret med en pizzaspade eller lignende.

Fordel tomatsovsen jævnt på pizzabundene og fordel revet ost ud over. Fordel derefter tomaterne og oliven ovenpå og drys med oregano.

Bag pizzaerne I yderliger 10 minutter til osten er smeltet og gylden.

Spred pesto og rucola eller basilikum og server.