Vietnamesisk broccoli med kylling (2 personer)
Smagen af Østen. Oven i købet hurtig og let at lave. Lækker mad i en fart.
Fresh green salad

Ingredienser

2 kylligebryster skåret i tynde strimler

300 g broccoli

2 forårsløb

2 fed hvidløg

20 g frisk ingefær

50 g søja

1 spsk sesamolie

1 spsk kokosolie til stegning

salt og peber

Evt. 10 g sorte sesamfrø til drys.

 

 

Fremgangsmåde

Opvarm halvdelen af kokosolie på en varm pande og lynsteg kødet. Læg kødet til side.

Skær broccoli i mindre buketter og snit forårsløg i mindre stykker

Kom resten af kokosolien på panden og steg broccolien i 2 minutter. Tilsæt forårsløg og steg yderligere et minut. Sæt grønsagerne til side.

Bland presset hvidløg, revet ingefær, soja og sesamolie sammen og hæld det på den varme pande.

Nu skal kød og grøntsager tilbage på panden og blandes godt sammen. Lad det hele stege et par minutter.

Smag til med salt og peber og drys evt med sorte sesamfrø.